Skip to content

You can. End of story. Gretig Coaching

youcanendofstory

Hoe zou jij je voelen als je er vanuit gaat, dat je het kunt? Hoe geef je invulling aan jouw leven, als je deze gedachte als waarheid aanneemt? Wat doet het eigenlijk met je als er wordt gezegd: “Je kunt het! Punt.”
Motiveert het je? Remt het je af, komen er beperkende gedachten omhoog? Doet het je niets of stuit het je tegen de borst en raak je geïrriteerd?
Het is interessant wat er intern gebeurt als iemand iets zegt of schrijft. Iedereen reageert anders op woorden. Helaas zien we de minder prettige voorbeelden elke dag weer voorbij komen. De boodschap die wordt overgebracht landt dan niet zo lekker en dat ligt ook vaak aan de ontvanger.
Wat hoor jij? Wat wordt van binnen bij jou geraakt? Welke keten aan associaties wordt in jouw brein geactiveerd? Want dat is wat er gebeurt. Informatie van buitenaf doet iets met jou van binnen. Weet dat je altijd de keuze hebt hoe je hierop reageert. Word je eerst bewust van de gedachten en gevoelens die het bij jou oproept en bedenk daarna wat versterkend is voor jou èn de ander.
Kies woorden die voor jou werken en let hierbij op je intonatie en klemtoon…..dat is natuurlijk wat lastig op papier, maar daarom des te belangrijke om je woorden zorgvuldig te kiezen! You can. ‪#‎betekenis‬ ‪#‎communicatie‬ ‪#‎zenden‬ ‪#‎ontvangen‬ ‪#‎interpretatie‬ ‪#‎watwiljehoren‬ ‪#‎intentie‬ ‪#‎gretig‬ ‪#‎coaching‬

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten