Skip to content

Word je eigen ‘personal trainer’ in 2017 en coach jezelf! Gretig Coaching

2017-coach-jezelf

Word je eigen ‘personal trainer’ in 2017 en coach jezelf!

Yesss we zijn begonnen met 2017! Ik wens jullie allemaal een prachtig jaar!

Voor mij zal het een jaar worden, waarin ik meer dan ooit mijn missie met jullie zal delen. Ik hoop heel veel mensen te inspireren om zichzelf te coachen. Jij weet als geen ander wat goed voor je is, wat jouw wensen zijn, wat er anders kan en ik wil je die praktische handvatten geven om daar nog meer naar te gaan luisteren en te handelen. Stel je eens voor hoe de wereld eruitziet als iedereen zich bezighoudt met zijn passie en de keuzes in zijn leven daarop baseert…
Ja, daar word ik blij van!

#DIY #gaanmetdiebanaan #actie #inzichten #handvatten #missie #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten