Skip to content

Wil je gelijk of wil je geluk?

Vandaag het thema FEEDBACK in de teamcoaching aan bod laten komen.

Vandaag een kort en krachtige teamcoachsessie met de ‘Feedbackcarrousel’ beschreven in het prachtige praktijkboek van Martijn Vroemen, om vervolgens mijn Checklist Feedforward door te nemen en iedereen te laten nadenken over waar zijn of haar aandachtspunt mag liggen in het aanspreken van elkaar.

Communicatie in teams gaat over:
BE spreken (waar moeten we het over hebben)
UIT spreken (wat vind ik hiervan)
AAN spreken (wie ga ik vertellen wat ik graag anders wil zien)
AF spreken (wat is ons commitment)

Laat deze vier punten steeds heel bewust aan bod komen in de overlegmomenten. Train jezelf en het team om hier een gewoonte van te maken.

Toon moed en lef in het bespreken waar het in het onderlinge contact écht over moet gaan.

Investeer in teamwork!
Spreek je uit en spreek elkaar aan ??
Kies het moment, kies je woorden en de toon en besef hoe groot jouw impact is op jullie groepsproces/ groeiproces!

Ben en blijf gretig ??
Ingrid

Ps. Volgen wij elkaar al op social media? Leuk om ook daar te connecten en je te mogen blijven inspireren. Stuur me gerust een verzoek op FacebookLinkedIn of Instagram of schrijf je in voor mijn inspiratiemail onderaan dit blog.

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten