Skip to content

We sometimes underestimate the influence of little things

Puntjes op de i – coaching
Het wordt na tweeëneenhalf jaar Gretig steeds duidelijker waar mijn coachkwaliteiten liggen. Ik geloof heel erg in het effect van coaching wanneer het goed met je gaat. Je vraagt je nu vast en zeker af: “Ehhh, wat moet ik dan bij jou komen doen??” Nou, er is áltijd iets waar je naar kunt kijken, wat je anders zou willen, iets waar je niet (helemaal) tevreden over bent. In een korte tijd, soms zelfs met een of twee gesprekken, krijg je zoveel inzichten en kun je andere keuzes maken, waardoor je gelukkiger, blijer, meer tevreden door het leven gaat. Het in beweging komen in de richting van wat jij wilt is de belangrijkste eerste stap en daarmee help ik je graag!

024Underestimatelittlethings

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten