Skip to content

Wat anderen van je denken denk je zelf!

Je kunt anderen nooit de schuld geven van een gevoel dat jij hebt. Je hoort het wel eens: zij maakt me zo boos! Hij maakt me verdrietig! Door hem voel ik me gekleineerd, opgejaagd, teleurgesteld, etc.
Dit doe je he-le-maal zelf! Wij kiezen echt zelf hoe we ons voelen.
Dat is confronterend….en misschien ook niet fijn, maar wel een feit. En heeft ook een groot voordeel, want je hebt namelijk vele andere mogelijkheden. Word je bewust van je stemming en check even of deze gewenst is en of je een betere optie hebt.

029Watjedenktdenkjezelf

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten