Skip to content

Vooruit is niet altijd rechtdoor. Gretig Coaching

vooritisnietrechtdoor

Heel lang heb ik gedacht dat rechtdoor/ doorgaan belangrijk was om te kunnen (blijven) groeien. Inmiddels weet ik wel beter. Toch blijft het voor mij een aandachtspunt. En dat is prima, want die intrinsieke ‘drive’ om te willen leren en ontwikkelen is een prima staat van zijn, die ook bijdraagt aan het behalen van succes. Alleen hoeft het niet fullspeed en al helemaal niet alleen rechtdoor. Mijn advies is dan ook: gun jezelf op z’n tijd een rotonde, ventweg of U-turn. En een tijdje op een P doorbrengen kan zomaar die ruimte geven, die nodig is om tot groots inzicht te komen. Al deze fasen dienen jou, zorg dat je er zelf voor kunt kiezen! #bewustvanjouwsturing #slowdown #inzicht #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten