Skip to content

The road to success is always under construction. Gretig Coaching

theroadtosuccessconstruction

En zo komt het, dat ik na een onrustige start van de week weer lekker op koers lig. That’s life. Vandaag weer heerlijk bezig met de personal branding van mijn bedrijf. De ideeën en teksten rollen uit mijn mouw, leuke contacten via mail en social media. Ik heb vandaag mijn állereerste officiële Gretig Coaching workshop aangekondigd voor de mensen die mij laatst hebben geholpen door een enquête in te vullen! Een grote stap in meer zichtbaarheid en bereik. Afhankelijk van het aantal enthousiastelingen dat zich aanmeld ten opzichte van de grootte van de gereserveerde ruimte, deel ik ‘m later nog een keer op social media ;).

En ik hoor je denken, wat is nu de ‘take home message’ van dit bericht? Blijf altijd in contact met je doel, wat er ook gebeurt. Je weet dat er mindere dagen, weken, periodes komen. Hoe ga jij hiermee om? Kun je verduren dat het soms niet helemaal loopt zoals je wenst? Weet je wat jij in die situaties nodig hebt? Hoe houd je helpende gedachten en zorg je voor mensen om je heen die je kunnen steunen, troosten en/ of motiveren om vol te houden, door te gaan, afleiding te zoeken? Er zijn altijd hulpbronnen in zo’n situaties, alleen we gebruiken deze vaak niet of te weinig!

Vanavond ga ik met twee goede vriendinnen uiteten, proosten op onze vriendschap en ik ga ook proosten op waar ik nu sta. Waar proost jij vanavond op? #leven #focus #emotie #realiteit #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten