Student in mijn eigen leerfabriek

Op dit moment ben ik zelf student in mijn eigen leerfabriek. Ik leer elke dag van alles wat momenteel gaande is. Alles wat geregeld mag worden. Hoe ik omga met het loslaten van mijn planning en controle
Vertragen.

Ik heb natuurlijk de sleutel van een fantastische plek die eind 2019 ineens op mijn pad kwam en waar ik in mijn kerstvakantie volop aan de slag zou gaan om het te gaan inrichten ♥️

En dan loopt het leven anders. Afscheid nemen van een dierbare vriendin. Zit je ineens middenin een onwerkelijke situatie, een rouwproces. Een heel andere wending, waardoor de inrichting van mijn leerfabriek ‘on hold’ werd gezet. First things first.

Ik heb in dit nieuwe jaar besloten om hulptroepen in te zetten om mijn geweldige nieuwe werkplek te gaan inrichten.

2020 staat in het teken van een sfeervolle Gretig coachplek creëren.

En dat hoef ik niet alleen te doen!

Leerpuntje 💡

Waarvoor ga jij hulp inschakelen?
Wat hoef jij niet zelf/alleen te doen?
Wie ga jij vragen om je te helpen?

Doe het.

2020 🏭♥️

Wil jij met me delen waarvoor, wat of wie je gaat inschakelen? Laat het me weten via de mail of mijn contactformulier.

Ingrid

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Archief