Skip to content

Sta op als je ergens mee zit. Gretig Coaching

satopalsjeergensmeexzit

Je hebt altijd zelf de regie over hoe jij je voelt. Er is niemand anders die dat voor je bepaalt. Soms lijkt het of dat wel het geval is, maar het kán gewoonweg niet. Hoe is het voor je als je dit leest?

Ik herinner me nog precies waar ik was, toen ik dit voor het eerst hoorde en ik herinner me ook de vele momenten, waarop ik deze vaardigheid succesvol heb toegepast! Op dit moment pas ik het zelfs toe! Ik heb namelijk een ongelofelijk domme fout gemaakt en de schaamte en ongeloof over deze suffe actie gieren door mijn lijf. Alle emoties passeren de revue. Dus ik word nu enorm uitgedaagd om mijn theorieën in de praktijk te brengen (zo werkt het dus ;)). Ik heb inmiddels bedacht wat ik kan doen om invloed uit te oefenen op mijn stemming, zodat het rustiger wordt! Wat doe jij om invloed te hebben op jouw stemming? #regie #emoties #gedachten #bewust #mwah.nl #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten