Skip to content

Sometimes wrong helps us to find the right

Soms maak je op een bepaald moment een keuze, waarvan je overtuigd bent dat het de juiste is. Na verloop van tijd begint het te knagen. Je denkt erover na en gaat twijfelen. Er gaat wat tijd overheen, maar het gevoel gaat niet weg. Je merkt, dat als die situatie zich nu opnieuw zou voordoen, je een andere beslissing zou hebben genomen. Dit overkwam mij…
Ik had bij mijn besluit kunnen blijven en de gevolgen ervan accepteren. Het zou betekenen dat ik me met enige regelmaat niet prettig zou voelen, spijt zou hebben dat ik niet iets anders heb gedaan. Ik heb mezelf wat tijd gegund om erachter te komen wat de reden was van mijn beslissing en hoe het komt dat ik ben gaan twijfelen. Ik ben teruggekomen op mijn besluit, dat was niet makkelijk en ik kan wel vertellen, dat het enorm oplucht en ik trots ben op de verantwoordelijkheid die ik heb genomen voor de dingen die echt belangrijk voor me zijn.

027sometimeswrongfindsright

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten