Skip to content

Peace begins with a smile. Gretig Coaching

Peace begins with a smile

Heb jij wel eens zo’n dag die echt compleet(!) anders loopt dan je had gedacht?!

De vaders en moeders die dit lezen zullen denken….”Duh! Vertel mij wat!” Nou voor mij is dat tot bepaalde hoogte geen enkel probleem, maar ik heb vandaag alles uit de kast moeten halen om niet te gaan gillen. Het lijkt wel of alle emoties in alle verschillende contexten op één dag bij elkaar komen. Misschien kan ik het vergelijken met de python in de Efteling, als je er eenmaal in zit, moet je tot het eind mee, door al die gevoelens en sensaties om daarna een soort van uitgeblust op een bankje te gaan zitten om bij te komen en te laten bezinken wat er zojuist is gebeurd. Het enige verschil is, dat je er dan zelf voor kiest om dat ding in te gaan en ik heb vandaag niet gekozen (in ieder geval niet bewust!) om in deze rollercoaster te stappen.

Hoe kom ik weer tot mezelf? Hoe doe jij dat? Weet je wat helpend is voor jou? Ik kan nu alles opnoemen wat voor mij werkt, maar het gaat er mij om dat je altijd toegang hebt tot jouw hulpbronnen in alle soorten en maten. En misschien wil ik (mezelf!) als boodschap meegeven dat je op élk moment van de dag de keuze hebt om deze in te zetten. Je hoeft niet te wachten totdat het te veel wordt…

Met een glimlach, een kop thee en stukje chocolade zet ik deze post online. Fijne avond nog! #pfffwateendag #inzicht #hulpbronnen #rust #emotie #achtbaan #thee #metime #glimlach #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten