Skip to content

Coaching is écht
een cadeau aan jezelf!

Yep. Greet. That’s me. Mijn oma noemde me vroeger zo en vrienden en familie hanteren deze passende naam nog steeds. Van Greet naar gretig is natuurlijk een kleine stap. En gretig, dat ben ik. ‘Ik’ is eigenlijk gewoon Ingrid Bijlmakers. En gretig dus.

In 2009 begon mijn serieuze, bewuste zoektocht. Naar mijzelf, mijn drijfveren en doelen in het leven. Ik verslond boeken over persoonlijke ontwikkeling en volgde studies over persoonlijke groei. Ik had zelf een coach in de arm genomen en leerde mijzelf steeds beter kennen. Wat een cadeau! En niet alleen voor mij, ook voor mijn omgeving. Ik ging duidelijker communiceren, zat lekkerder in mijn vel en werd steeds nieuwsgieriger naar andermans perspectief.

Alle kennis die ik opdeed, paste ik toe op mezelf. Daarnaast oefende ik veel met familie, vrienden en collega’s. Totdat ik me realiseerde dat ik deze coachgesprekken iedere dag wilde doen! En zo kwam het dat ik op 1 april 2013 mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel.

Gretig. That’s me. Naar mijn bijnaam en de staat van zijn die mij zoveel heeft gebracht en brengt in het leven.

Met focus en enthousiasme werken aan jezelf, gretig zijn en in beweging blijven om te bereiken wat je wil. Een houding die ik iedereen toewens en waar ik je graag in begeleid!

Let’s meet (and) Greet!

Gretig_Sightseeing_216 (3)