Skip to content

…mijn mond houden of toch inspiratie delen?

Wat ga ik delen?
Waarom wil ik dit delen?
Wat wil ik hiermee bereiken?
Wie wil ik bereiken?

…mijn mond houden of toch inspiratie delen?

Ik vind het in alle opzichten overweldigend wat er op sociale media gebeurt.

Mijn ‘emotie-thermometer’ tikt namelijk álles aan bij een checkronde LinkedIn, Facebook en Instagram. Opletten geblazen dus. Regie houden over mijn energie en gevoel.

Ik werk sinds een paar weken online met mijn coachklanten en dat werkt fantastisch. Ik blijf de voorkeur geven aan een live meet & greet, maar dit is ook echt een prima plan B!

Het online coachen heeft zelfs een extra voordeel, want de sessie kan worden opgenomen, waardoor mijn coachee het nog eens kan terugkijken. En ook ikzelf kritisch kan reflecteren op mijn coachskills 😉

En ik ben wel echt nog zoekende naar mijn toegevoegde bijdrage op deze kanalen in deze uitzonderlijke tijd.

Ik geloof dat ik veel (meer) te geven heb. Aan inspiratie geen gebrek. Maar ik voel ook dat mijn gretigheid de laatste dagen iets meer naar binnen gekeerd is en ik waarschijnlijk straks, als deze situatie langer aanhoudt, weer kan accelereren om een extra waardevolle gretige bijdrage te leveren op deze online platforms. Dus daar geef ik dan nu maar gehoor aan…

Hoe doe jij dat?
Wat ervaar jij?

Dank voor iedereen die ‘the vibe’ hooghoudt op de sociale media. Integer, bekrachtigend, eerlijk, ondersteunend, helpend, coachend, humoristisch, etc.

We can do this.

Take care.
Ingrid

Ps. volgen wij elkaar al op social media? Leuk om ook daar te connecten en inspiratie op te doen. Stuur me gerust een verzoek op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Archief