Skip to content

Mannelijke en vrouwelijke energie. Gretig Coaching

man_vrouw

Mannelijke en vrouwelijke energie. De eerste keer dat ik hoorde dat iedereen mannelijke én vrouwelijke energie heeft, fronste ik even. Ik ben toch een vrouw! Maar het gaat om de kenmerken van deze energie die in ieder van ons aanwezig is.

In verschillende oefeningen heb ik ervaren hoe en wanneer ik welke energie inzet en heb ook ontdekt dat ik onbewust een bepaalde voorkeur had. Het voelde zelfs onwennig om die andere energie te gebruiken! Ik weet inmiddels hoe heerlijk en functioneel het is als deze twee meer in balans zijn.

Kenmerken van mannelijke energie zijn; meer naar buiten gericht, jezelf te laten zien, bezig zijn, daadkracht, energie, geven, ondernemen, scherp, verandering, snel.

Kenmerken van vrouwelijke energie zijn; meer naar binnen gericht, naar je gevoelsleven, zachte ontvankelijke energie, in contact met jezelf, rustig, langzaam, afgestemd handelen.

Herken jij jouw voorkeur? Word je bewust van deze energieën en geef ze allebei voldoende aandacht en zet ze in op de juiste momenten. Het zou dus zomaar kunnen betekenen dat je kiest om vanuit het andere deel te reageren…
#experimenteer #man #vrouw #zaadcel #eicel #kenmerken #energie #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten