Skip to content

Life is good because i decided to make it that way. Gretig Coaching

life-is-good

Ik heb een heerlijke vakantie achter de rug. Herken jij dat ook, dat op het moment dat je volledig in de rust zakt, enorm veel ideeën opborrelen?

Nou, het resultaat van mijn vakantie is een mega-to-do-list! En nu komt het erop aan, hoe ga ik dit aanpakken en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik er alle energie uit kan halen? Dat deze lijst me blijft inspireren om al die dingen waar ik enthousiast over ben ook uit te voeren, want dan geniet ik zo enorm van het ondernemerschap, van mijn leven en de mensen die ik op mijn pad tegenkom.

Ik gun jou ook zo, dat je kunt voelen wat ik voel (nou, misschien ietsje minder gierende adrenaline ;)), dat je werk doet waar je zó gelukkig van wordt. Weet dat jij hierop invloed hebt en dat je jouw eigen ideale baan/leven kunt creëren. Ja, daar heb je een dosis lef voor nodig en je zult ook in actie moeten komen, maar het is het echt waard.

#talent #waarden #durftedromen #analyseer #planvanaanpak #fun #lef #actie #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten