Skip to content

Let’s do this! Gretig Coaching

letsdothis

….en dan komt dat moment waar ik al een hele tijd naartoe leef. Het begon lang geleden met een idee en het werd steeds concreter. Het gaf me enorm veel energie om ermee bezig te zijn. Ik legde mijn ziel en zaligheid erin en dan is er het moment dat het ‘af’ is, ‘klaar’ is. Nu mag de rest van de wereld het zien…

En dan opeens voelt het heel kwetsbaar, het is zo van mij, mijn woorden, mijn ideeën en gedachten, dat waarvan ík denk dat het helpend en nodig is en waar haal ik dat lef vandaan?

En ik weet het, want dit is precies hoe het voor mij werkt. Persoonlijke groei ligt elk moment van de dag voor je neus. Het is vaak veel kleiner en tastbaarder dan je denkt en heeft grote, positieve gevolgen als je ermee aan de slag gaat. Je kunt er zelfs nu meteen mee beginnen!

Ik wil zo graag dat iedereen de kracht voelt van juist die kleine ontdekkingen, van ogenschijnlijk luchtige teksten die op een onbewuste laag raken en waardoor je ineens merkt dat je anders gaat denken en reageren en dan beseft dat je weer een stuk dichter bij de leukste en beste versie van jezelf gekomen bent.

Laagdrempelig jezelf coachen, omdat je áltijd invloed hebt. Ik bied je graag inspiratie… http://adobe.ly/2g0av2U
#missie #dewereldmooiermaken #kleinedingen #groteimpact #DIY #inspiratiekaarten #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten