Skip to content

Learn to let go the things you can’t control

Wat is mijn cirkel van invloed? Waar richt ik mijn aandacht op? Veel mensen verspillen energie aan dingen waarop ze geen invloed hebben. Zo ben ik bijvoorbeeld gestopt met kijken naar het journaal meteen aan het begin van mijn dag. Ik merkte dat ik mijn humeur liet beïnvloeden door de vaak heftige berichten en daar had ik last van. Ik kies nu voor Teletekst, zodat ik zelf kan kiezen wat ik wil lezen zonder de bewegende beelden erbij. Als er iets speelt in jouw leven waarin je graag verandering wilt, denk dan in mogelijkheden! Wat zou je kunnen doen? Wat ligt binnen jouw cirkel van invloed? En dat kan iets héél kleins zijn.

043thingsyoucantcontrol

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Archief