Skip to content

Kindness is magic! Gretig Coaching

kindnessismagic

Aardig zijn voor jezelf, aardig zijn tegen je omgeving (en ja, ook tegen je wekker die als levenstaak heeft om jou op tijd wakker te maken en die je waarschijnlijk ook nog zelf hebt ingesteld…).

Nu komen we op een, voor mij, kwetsbaar stukje, want ik geloof dat ‘lief zijn’ op zoveel meer lagen invloed heeft. Dat het verder reikt dan alleen jezelf. Dat het effect kan hebben op heel de wereld (ja ik denk graag groot…).

Ik heb een paar jaar geleden besloten om altijd uit te gaan van de goede bedoeling van al het gedrag. Zonder oordeel kijken naar mezelf en anderen. Dat is soms een uitdaging, maar het is echt stukken rustiger geworden in mezelf. De dagelijkse dingen met meer aandacht doen, op gevoel keuzes maken. Wat een veranderingen in mezelf en daardoor ook in mijn leven.

Als jij de dingen gaat doen, waarvan je voelt dat het nodig is, dat het mag en kan, dan krijgt dankbaarheid meer ruimte en dat is een mooie voedingsbodem voor wereldvrede.

#hetmoetkunnen #worldpeace #licht #liefde #contact #energie #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten