Kaarten, handgeschreven โœ๐Ÿผ

Kaarten, handgeschreven โœ๐Ÿผ
Ik hou ervan!

Ook tijdens en na coachtrajecten schrijf ik kaartjes naar de coachees om ze te feliciteren, te bedanken, nog iets mee te geven. In ieder geval iets wat een extra bijdrage levert aan het proces dat we hebben aangetikt ๐Ÿ’Œ

Dit is een van de (vele) dingen waarvan ik blij ben dat ik ze heb meegekregen in mijn opvoeding.

Mijn moeder zoekt en schrijft nog steeds voor รกlle (!) gelegenheden bijpassende kaartjes. Ook gebeurtenissen waar niemand een kaartje bij zou verzinnen ๐Ÿ™ƒ Nu is zij een tikkeltje doorgeslagen ๐Ÿ˜ maar het wordt gewaardeerd!

We gaan sowieso elk jaar tijdens ons moeder-dochter weekend samen altijd op ansichtkaartenjacht. Want: een stapel kaarten hoort รกltijd in je kast te liggen โ˜๐Ÿผ

Wat heb jij meegekregen vanuit thuis en is voor jou zoโ€™n gewoonte geworden?

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Archief