Skip to content

Je gaat het pas zien als je het doorhebt! Gretig Coaching

Je gaat het pas zien als je het doorhebt!

Heerlijk als er kwartjes vallen. Ik denk terug aan de NLP opleidingen die ik heb gevolgd. Theorie en oefeningen die mij het ene zelfinzicht na het andere bezorgden. Soms betrapte ik mezelf, dat ik met open mond luisterde naar de informatie die werd overgedragen. Dáárom reageerde ik zo heftig op die persoon, dáárom ging ik die situaties uit de weg, dáárom had ik voor die functie gekozen… Ik gun echt iedereen een kijkje in zichzelf, dingen ontdekken en een kritische blik, omdat er altijd iets is waar je naar kunt kijken. Voor mij is het inmiddels een sport, een hobby. Het geeft me enorm veel energie en ik heb er gelukkig mijn werk van kunnen maken 😀 #ontdekdebesteversievanjezelf #gretig

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten