Skip to content

It’s all in the name! Gretig Coaching

040allinthename

Ik krijg regelmatig vragen over de naam van mijn bedrijf. Hoe ik op ‘Gretig’ ben gekomen? Laat ik het jullie in de verkorte versie vertellen… Ik wilde hoe dan ook een kort & krachtige naam, to the point! Er moest voor mij ook ‘beweging’ in zitten, omdat dát is wat ik graag voor elkaar wil krijgen. Mensen helpen in beweging te komen om datgene te bereiken wat ze zó graag willen. Gretig zijn! Er zit focus en enthousiasme in en dat past bij mij. Deze bedrijfsnaam heeft voor mij ook nog een andere mooie betekenis. Mijn oma noemde mij vroeger Greet in plaats van Ingrid. Mijn moeder, broer en goede vrienden gebruiken deze bijnaam ook vaak. Het zit er voor mij dus allemaal in! ‘Gretig’ is me op mijn lijf geschreven! #www.gretig.nl ‪#‎coaching ‪#‎persoonlijkeontwikkeling ‪#‎ontdekdebesteversievanjezelf

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten