Skip to content

It’s all in the name

Ik krijg regelmatig vragen over de naam van mijn bedrijf. Hoe ik op ‘Gretig’ ben gekomen? Laat ik het jullie in de verkorte versie vertellen… Ik wilde hoe dan ook een kort & krachtige naam, to the point. Er moest voor mij ook ‘beweging’ in zitten, omdat dát is wat ik graag voor elkaar wil krijgen. Mensen helpen in beweging te komen om de beste versie van zichzelf te ontdekken. Gretig is ook iets bereiken wat je heel graag wilt. Er zit focus en enthousiasme in en dat past bij mij. Deze bedrijfsnaam heeft voor mij ook nog een andere mooie betekenis. Mijn oma noemde mij vroeger Greet/Greetje in plaats van Ingrid. Mijn moeder, broer en goede vrienden gebruiken deze bijnaam ook vaak. Het zit er voor mij dus allemaal in! ‘Gretig’ is me op mijn lijf geschreven! #www.gretig.nl

040allinthename

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Archief