Skip to content

Investeer in jouw werkgeluk

Onderdeel zijn van een team.
Investeren in contact.
Kennis en kunde delen.
Plezier maken.
Doelen nastreven.

Deze club coaches, deze professionals doen een duit in mijn ‘werkgeluk-zakje’ ??

Ik heb altijd in teamverband gewerkt en toen ik ging ondernemen was één hobbel die ik moest nemen, uit een team stappen. En toen kwam daar Marloes Halmans die een team van loopbaanprofessionals wilde formeren vanuit The Happy at Work Agency en of ik wilde bijdragen aan het verspreiden van die missie van werkgeluk!

Yes, het onderdeel zijn van een team was er weer ♥️

En tot op de dag van vandaag geniet ik van het delen, sparren en bouwen met deze club Happy at Work coaches!

Investeer in jouw werkgeluk!
Weet wat belangrijk voor je is.
En regel het!!

Soms betekent dat keuzes maken.
Lef tonen. Hulp vragen.

Doe dat wat jij nodig hebt om geluk te ervaren.

Ben en blijf gretig!
Ingrid

Wil je nog meer inspiratie ontvangen en lezen? Volg me dan op social media. Leuk om ook daar te connecten en je te mogen blijven inspireren. Stuur me gerust een verzoek op FacebookLinkedIn of Instagram of schrijf je in voor mijn inspiratiemail onderaan dit blog.

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten