Skip to content

Inspirerend coachen op de werkvloer

Vervul jouw inspirerende, coachende rol op de werkvloer!

Jij snapt dat teamwork een oneindig spel is en dat je moet blijven investeren in jezelf en in je team. Ook juist als het lekker gaat! Preventief onderhoud.

Jezelf heel goed kennen en effectieve communicatie met jezelf, je collega’s en klanten is van groot belang om ervoor te zorgen dat je met veel energie en plezier aan het werk kan zijn én blijven. 

Gun jezelf dit ontwikkeltraject,

waarmee jij iedereen, inclusief jezelf een groot plezier doet. 

De training Inspirerend Coachen op de Werkvloer is geschikt voor elke enthousiasteling die graag een inspirerende rol vervult in het team, energie wil steken in succesvolle samenwerking en meer wil leren over teamdynamiek.

De basistraining bestaat uit 2 inspirerende dagdelen en als je daarna wil doorpakken, dan kan je de verdiepingstraining van 6 dagdelen volgen. 

Basistraining Inspirerend Coachen op de Werkvloer

 • Kies voor een incompany training van twee dagdelen, waarbij je met maximaal 12 collega’s van jouw organisatie bij elkaar komt. Je maakt een talententest, ontvangt een werkboek, je volgt twee dagdelen training en tussentijds maak je een opdracht en aan het eind schrijf je een reflectieverslag met de belangrijkste persoonlijke inzichten. Met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen betalen jullie voor deze incompany training € 595,- per persoon.

OF

 • Je kiest voor een individueel coachtraject op maat, waarbij ik jou een half jaar een-op-een begeleid. Je maakt een talententest, krijgt een werkboek, 6 coachsessies, tussentijdse opdrachten plus ontvang je een reactie op jouw eindverslag. Voor dit halfjaartraject op maat betaal je € 2.195,-

Na deze training:

 • Ken jij jouw eigen stijl van inspirerend coachen pas je deze succesvol toe.
 • Herken je de gedrags- en coachstijlen van je collega’s en speel je hierop in.
 • Bouw je een coachend gesprek gestructureerd op aan de hand van de checklist ‘Succesfactoren voor een inspirerend coachgesprek’.
 • Zet jij effectieve coach- en communicatievaardigheden in en bent je op de hoogte van een aantal direct praktisch toepasbare basisstructuren, coachmodellen en technieken.
 • Neem jij doelgericht een coachende houding aan in het contact met je collega’s, waardoor je bewust en geïnspireerd aandacht besteed aan verbinding, samenwerking, het behalen van de teamdoelstellingen en aan de ontwikkeling van jezelf en je collega’s.

Wil jij je na deze basistraining nog verder verdiepen in deze interessante materie?

Dat kan!

Want er valt nog zoveel méér te leren over jezelf en teamwork.

Verdiepingstraining Inspirerend Coachen op de Werkvloer

Deze verdiepingstraining duurt een half jaar en gaat dieper in op:

 • Jezelf nog beter leren kennen en weten en ook meer waarderen welke specifieke bijdrage jij hebt in je team.
 • Jouw eigen stijl van inspireren onderzoeken en hiervan ook de kracht zien en erkennen voor jouw team en de organisatie. 
 • Inzien welke aanvulling en verschillen in talenten en gedrag nodig zijn in je team om succesvol te kunnen samenwerken.
 • Je eigen valkuilen (her)kennen en ook weten op welke momenten deze getriggerd worden en hoe je hier vervolgens constructief mee omgaat.
 • De communicatie en samenwerking in je team te finetunen door bewust gebruik te maken van verschillende coachmodellen en structuren.
 • Aan de slag gaan met het analyseren van concrete situaties uit jouw eigen praktijk.
 • Leren hoe je constructief kan omgaan met weerstand in je team.
 • Wat de sleutel is voor inspirerende teamoverleggen.
 • Zien waar volgens jou groei en ontwikkeling mogelijk is bij jezelf, het team en de organisatie en deze ontwikkelpunten en jouw wensen en doelen bespreekbaar maken.
 • Steeds blijven reflecteren op jouw rol en houding en een inspirerend plan van aanpak maken hoe je hier tijd en aandacht aan besteedt.

Ook hier heb je twee opties:

De Gretig verdiepingstraining Inspirerend coachen op de werkvloer kan je volgen ná de basistraining.

 • Een incompany training van 6 dagdelen, waarbij je met maximaal 10 collega’s van jouw organisatie bij elkaar komt. De kosten voor deze incompany training zijn € 1.195,- per persoon.

OF

 • Je kiest voor een individueel verdiepingstraject op maat, waarbij ik jou nog een half jaar een-op-een coach. We gaan aan de slag met casuïstiek en het vergroten van jouw zelfkennis en coachskills. We gaan samen aan de slag in 6 coachsessies, inclusief tussentijdse (reflectie)opdrachten. Voor dit vervolgtraject op maat betaal je € 2.195,-

Ben die inspirerende collega met impact!

Lever jouw gretige bijdrage aan teamsucces en werkplezier.

 

Meer weten of heb je vragen?

Mail me op info@gretig.nl of plan een informatiegesprek in.

Gretige klanten aan het woord

Gretige bedrijven

vitalis-logo1
Anna zorgroep
Anna ziekenhuis
Partner - Lunetzorg
brabant-zorg-logo
archipel-logo (1)
fontys-logo1
adelante-logo
savant-logo
Partner - Land van Home
Partner - Kinki Kappers
Partner - Zelfhulp netwerk