Skip to content

Ingrid, ik heb een nieuwe baan!

“Ingrid, ik heb een nieuwe baan! Ik voel me zoveel sterker en zie nu echt talenten van mezelf die ik eerst niet zag of vanzelfsprekend vond. Dank je wel voor jouw coaching!”

Laatst ontving ik dit appje.

Kan jij je voorstellen hoe het voelt als je als loopbaancoach zo’n bericht krijgt?

Een big smile en een flinke shot adrenaline door mijn aderen!

Ik zou soms willen, dat jullie allemaal zouden kunnen zien wat ik zie in de ogen van klanten, als ze aan de slag gaan met hun persoonsprofiel, waarbij unieke talenten uitvoerig worden geanalyseerd en gedurende het traject steeds de rode draad zijn in alles wat wordt besproken.

Dit levert zoveel waardevolle inzichten op. Voor sommigen zelfs ‘life changing’, want als je hier nog nooit tijd en aandacht aan hebt besteed, kom je voor het eerst deze stukken van jezelf tegen, die iets zeggen over wie jij werkelijk bent. Dat gaat diep en raakt mensen altijd.

Je talent zet je namelijk niet ‘uit’.
Dat is er altijd.
Bij alles wat je doet.

En omdat het er altijd is, kan het als ‘gewoon’ en ‘vanzelfsprekend’ voelen.

Doordat ik je als coach steeds in alle situaties, verhalen en opdrachten steeds attendeer op deze talenten en persoonlijke waarden, wordt het inzichtelijk wat jouw unieke bijdrage is.

Er is namelijk echt maar één jij. En als je dat vervolgens in je sollicitatiegesprek kunt presenteren, verwoorden en linken aan die functie, missie en visie van het bedrijf, dan is er een heel grote kans dat jij die felbegeerde handtekening mag zetten.

Wil jij een mooie gratis oefening op het gebied van het ontdekken van jouw unieke talenten?

Geef je dan op voor de GRATIS inspiratie via deze website en ontvang een inspirerende video en bijbehorende opdracht.

Veel inspiratie gewenst!

Happy groet,
Ingrid

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten