Skip to content

If you can’t change your mind, then you’re not using it. Gretig Coaching

If youcantchangeyourmind

Wat is jouw eerste impuls? Doen en dan denken of denken en dan doen? Of iets daar tussenin 😉 Toen ik eenmaal inzicht kreeg in hoe ik dat doe, hoe ik met iets aan de slag ga, wat mijn natuurlijke stijl is, werd (heel) duidelijk waarin ik nog wel wat verfijning kon gebruiken… Ik snapte ineens waarom bepaalde gebeurtenissen mij in het verleden zoveel energie hebben gekost. Ik bleef vasthouden aan een patroon.

Succesvolle mensen zijn flexibel in hun gedrag. Ze hebben niet één strategie. Ze herkennen hun eigen gedrag en hebben zich nog meer stijlen eigen gemaakt, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. Want dat is de realiteit.

Ik pas mijn stijl niet aan, omdat dat van anderen moet of om de mensen om me heen te manipuleren, maar omdat het mij persoonlijk helpt om op de juiste manier in contact te blijven met mezelf en mijn omgeving en ik vervolgens in actie kan komen en mijn doelen behaal. Dus, hoe is dat bij jou? Ken jij jouw natuurlijke stijl? Hoe flexibel ben jij in jouw patronen? Hoe pas jij je aan, aan de wisselende omstandigheden? Wat zou je hierin nog meer kunnen doen of willen leren?

#ontdekken #patronen #vuljegereedschapskist #gedragsstijlen #voorkeur #succesvol #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten