Skip to content

I don’t need an inspirational quote! I just need a push in the right direction! Gretig Coaching

inspirational quote push

Ik zit middenin een training om mijn droombedrijf te bouwen. Het wordt steeds duidelijker wát ik wil doen, waaróm ik dat wil en hóe. Ik word bijvoorbeeld enorm blij van het schrijven van deze korte teksten en het is voor mij inmiddels een sport geworden om bijpassende quotes te vinden! Mijn doelgroep krijgt ook steeds meer vorm. Mensen die middenin het leven staan, het leven eigenlijk best lekker op de rit hebben, een heldere vraag hebben, puntjes op de ‘i’ willen zetten, die in actie willen komen, die vooruitgang wensen, enthousiast zijn en als het even kan, met gevoel voor humor ;). Ik houd van korte trajecten, soms zelfs één goed gesprek om door te kunnen pakken. Een gretige ‘push’ in de goede richting! De komende tijd ga ik aan de slag met mijn aanbod, ben benieuwd wat daar uit gaat komen. #coaching #missie #visie #gretiggroot #actie #energie #bouwjedroombedrijf.nl #MarloesHalmans #onderneemvanuitjehart

 

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten