Skip to content

I don’t know where i’m going, but i’m on my way. Gretig Coaching

I don’t know where i’m going, but i’m on my way…

Heb jij deze gedachte weleens?

Even zonder duidelijke focus je leven leven. Erop vertrouwen dat iets zich aandient, mits dat de bedoeling is. Dat je nu, op dit moment, precies bent waar je behoort te zijn.

Ik vind dat een enorm geruststellende gedachte. Ik houd namelijk erg van doelen stellen, focus aanbrengen en gericht actie ondernemen. Ik heb er zelfs mijn werk van kunnen maken. Periodes van ‘niet weten’ zorgen nogal eens voor onrust, totdat ik weer de stilte in mezelf opzoek, even uitzoom, inspirerende mensen spreek en ervaar dat het helemaal oké is. Dit brengt me vaak weer nieuwe inzichten.

Ik ben van mening, dat je niets kunt overslaan, alle ervaringen nodig zijn. Je gaat er doorheen, dingen komen wanneer de tijd rijp is. Hoe is dit voor jou? Wat zou er in jouw leven anders zijn als je hierop vertrouwt? Wat zou je dan nu doen?

Ik ga mijn nieuw verkregen inzichten van de afgelopen ‘niet weten’ periode eens verwerken in mijn plan van aanpak 😉

#ikkanhetnietlaten #bezinning #verdieping #ontwikkeling #stilte #vertrouwen #hogereplan #doelen #leven #gretig #coaching

Idontknowwhereimgoingbutimonmyway

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten