Skip to content

Hoe houd jij je eigen tuintje schoon?

Ik sprak iemand die verbaasd was dat ik coaching krijg. Ik zou al zoveel ‘gereedschap’ tot mijn beschikking hebben en dan zou in mijn situatie een coach toch niet nodig zijn? Het ging toch heel goed met mij?
Ik vind het heerlijk (en nodig!) om inzichten te krijgen in hoe ik de dingen aanpak en of ik soms beter iets anders kan doen. Er sluipen weleens patronen in die mij niet echt verder helpen. Ik durf te stellen, dat juist door coaching het goed met me blijft gaan! Als je af en toe tijd neemt om naar je eigen tuintje te kijken, af en toe wat onderhoud pleegt, dan kun je volop genieten van wat je ziet. En weet, dat jij altijd zelf bepaalt welke bloemen en planten jij wilt laten staan
😉

047Tuintje schoon

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Archief