Skip to content

His mind was a library and i wanted to read all the books. Gretig Coaching

Hismindwasalibrary

Wie bewonder jij? Wie inspireert jou? Van wie leer jij? En hoe pak jij dit aan? Het gebeurt mij nog wel eens dat ik vol enthousiasme een training begin of een boek lees en dan gaandeweg lichtelijk gefrustreerd raak, omdat het me alleen maar meer bewust maakt van het feit dat ik nog maar zo weinig weet en kan! Zeker in coachland is er heel veel input op zoveel uiteenlopende gebieden. Oh, help!

Hoe zorg je ervoor dat inspiratie leuk blijft en helpend is richting je doel? Allereerst beseffen, dat leren nooit ophoudt. Zorg ook voor leuke, lieve en fijne mensen om je heen. Mensen die je aanmoedigen en ook afremmen, die met je mee kunnen denken, kritische vragen stellen en mensen waarbij je je kunt ontspannen en mensen die met dezelfde passie bezig zijn. Ik houd mezelf altijd voor dat het een cadeau is, dat er inspirerende mensen zijn die op allerlei manieren hun kennis en ervaring met de wereld delen en dat ik de kans krijg om er iets van mee te pikken. Wie staan er op jouw lijst? #groeien #leren #inspireren #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten