Skip to content

Gretig Coaching 5 jaar!

F E E S T !

Vijf jaar geleden op 1 april begon ik met mijn eigen bedrijf.
Ik heb een heldere missie waar ik vol passie en met veel enthousiasme aan werk en sinds januari 2018 sta ik volledig op eigen benen. Een trots gevoel!

Dankbaar ben ik voor de mensen om me heen die me steunen in dit mooie (en soms ook pittige) proces.

En een coachpraktijk zonder klanten is geen bedrijf, dus ook alle mensen, die in de afgelopen vijf jaar onder mijn begeleiding met zichzelf in gesprek zijn gegaan, bedank ik uit de grond van mijn hart. Jullie geven mijn missie kleur en energie. Ik heb nog zoveel gretige plannen!

Ik wens dat je investeert in jezelf, regelmatig de weg naar binnen opzoekt om erachter te komen hoe jij de dingen doet die je doet en of je je leven invult met de dingen die er voor jou echt toe doen. En weet dat je welkom bent als je hierbij ondersteuning wenst.

Vandaag een feestdag met een jubileumrandje.
5 jaar Gretig!

Om dit te vieren geef ik tot en met 5 april elke dag een set coachkaarten cadeau, 56 inspiratiekaarten waarmee jij jezelf kunt coachen.

Wat moet je doen?
Stuur jouw naam naar info@gretig.nl en elke avond komt er een winnaar uit de hoge hoed!

Met gretige groet,
Ingrid

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten