Skip to content

Find the ‘good’ in goodbye. Gretig Coaching

findthegoodingoodbye

Afscheid nemen, (hoe) doe jij dat? Ruim drie jaar geleden kwam ik tot het inzicht dat dit thema al heel mijn leven, in verschillende contexten, ‘een dingetje’ was en leerde ik wat het effect kan zijn van geen (goed) afscheid nemen. En dan bedoel ik niet alleen afscheid nemen bij overlijden, maar bijvoorbeeld ook bij collega’s die weggaan, beëindigen van vriendschappen omdat de energiestroom weg is, afscheid nemen van mensen na intensieve cursussen op het gebied van persoonlijke groei, soms ervoer ik het ongemak van afscheid nemen zelfs bij weggaan op een feestje… Ik deed het gewoon liever niet en hield ‘open eindjes’.

Om echt in contact te kunnen zijn met anderen is het van belang dat je je kunt en durft te hechten en ook de kunst van het loslaten en afscheid nemen beheerst. Als een soort cirkel die je steeds ‘rond’ maakt, waardoor je er in een eerstvolgend contact (met wie dan ook) weer helemaal kunt zijn.

Word je bewust van hoe jij contact maakt en hoe jij contact beëindigt en misschien ontdek je weer nieuwe kanten van jezelf. #afscheid #energiestroom #bewustwording #verdieping #besteversievanjezelf #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten