Skip to content

Feel the power that comes from focusing on what exites you! Gretig Coaching

feelthepower

Ik ben zoiets gaafs aan het maken! Ik heb de afgelopen drie jaar enorm veel teksten geschreven met allerlei tips en oefeningen. Ik heb besloten om er inspiratiekaarten van te maken. Ik ben namelijk gek op wenskaarten en nu krijg ik mijn eigen Gretig-kaartenset!

De afgelopen weken heb ik alle teksten doorgenomen, samengevoegd en aangepast en aan een geweldige vormgever gevraagd om er kaarten van te maken. De proefdruk is binnen en ik ben zo enthousiast!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat jullie heel goed in staat zijn om jezelf te coachen! Ik wil dat jullie ervaren dat persoonlijke ontwikkeling echt leuk is, energie geeft en dat je makkelijker je doelen kunt behalen. Natuurlijk horen en zien jullie het, als het zover is!! Nog heel even geduld…

En ik wil graag weten, waar ben jij nu mee bezig wat jou zoveel energie geeft?

#kracht #energie #focus #outofthebox #doeeensgek #dromen #durven #doen #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten