Skip to content

Een prachtige POP APK ervaring

“Ingrid, wat doen jij en Tessa nou eigenlijk precies tijdens die training POP APK?”

Nou, dan kan je volgens mij het beste de deelnemers zelf aan het woord laten!

Hier een reactie van Merel Brouwer (ergotherapeut) die het maken van een persoonlijk ontwikkelplan met paardenkracht aan den lijve heeft ondervonden.

“Wat de POP APK training mij gebracht heeft, is eigenlijk bijna niet in woorden te vatten. Er is voor, tijdens en na de trainingsdag zoveel gebeurd op zowel professioneel als persoonlijk vlak. De training heeft mij geholpen om mijn (zelf)vertrouwen weer terug te vinden en de focus op mijn kwaliteiten te leggen. Het vervelende kritische stemmetje in mijn hoofd is lekker de mond gesnoerd! De fijne, open en laagdrempelige sfeer die gecreëerd werd door Ingrid, Tessa, de dieren en de natuur, was alles wat ik nodig had om weer écht tot mijzelf te komen. Wat wil ik, wat kan ik, wat heb ik nodig? Mezelf en mijn eigen behoeften centraal stellen vind ik behoorlijk ongemakkelijk, maar had ik echt nodig om verder te komen. Verder te komen op persoonlijk vlak, en het fundament voor mijn professionele ontwikkeling te verstevigen. Klinkt misschien nogal abstract, maar dankzij de training heb ik mezelf weer teruggevonden. Ik mag er zijn, ik heb iets te bieden! Zoveel dank aan Ingrid, Tessa en de dieren om dat weer in te kunnen zien!

De POP APK training is een ervaring die ik iedereen zou gunnen. De combinatie van de coaching door passievolle en ervaren trainers in combinatie met de eerlijke (niet oordelende) spiegeling door de dieren is ontzettend waardevol en bijzonder. De rust die je vindt, in jezelf en de prachtige omgeving, is zo belangrijk in de huidige gejaagde maatschappij. Die rust kun je vervolgens heel praktisch gebruiken om tot een toegespitst plan te komen dat je voor elk professioneel én persoonlijk doel kunt gebruiken. Dat gegeven maakt dat de training mijns inziens voor eenieder geschikt is!”

Toffe reactie hé!
Hier zijn wij heel blij mee.

12 OKTOBER 2021 is de eerstvolgende mogelijkheid om aan te sluiten! Plannen smeden voor het staartje van 2021 en een frisse start van 2022. Doe je mee?

Wil je graag meer informatie?
Laat het me weten per mail of via het contactformulier, dan stuur ik het je toe en kunnen we ook altijd even bellen om je vragen te beantwoorden.

Ben en blijf gretig en maak jouw POP op unieke wijze!
Ingrid en Paardadvies Tessa Deen

Extraatje: paramedici, verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten krijgen PE punten voor (her)registratie in het kwaliteitsregister!

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten