Skip to content

Een bijzondere verjaardag vandaag.

Gretig 7 jaar!

Er wordt gezegd dat je elke 7 jaar een levensfase afrondt.

Gemiddeld staan we dus elke 7 jaar voor een grote persoonlijke verandering.

Dat is een natuurlijke cyclus.

Als je hier onvoldoende naar luistert, word je getrakteerd op een ‘wake up call’

Gretig groeit hard, de afgelopen maanden heel hard en misschien wel te hard om het allemaal te kunnen behappen. Dat voelde als een spagaat…

Het gevoel van trots dat me steeds motiveert. Het besef dat datgene wat ik jaren geleden had bedacht zo succesvol is, werkt als een katalysator. Mijn hoofd bedacht manieren om tijd te creëren, nóg efficiënter te werken, zodat ik alles kon blijven doen. Dat lukte. Maar mocht echt anders. Dit zag ik mezelf geen twintig jaar volhouden.

En toen ik had besloten om een tijdelijke klantenstop in te lassen, zodat ik mijn huidige club gretige enthousiastelingen mijn volle aandacht kon schenken, waaide er een virus de wereld binnen.

Alles anders.

Een ‘wake up call’.

Voor mij.

Voor vele anderen.

Dankbaar dat mijn trots en mijn hoofd ervoor hebben gezorgd dat ik de afgelopen maanden een buffer heb kunnen opbouwen, waardoor er nu ontspanning kan zijn, creativiteit stroomt. Tijd is voor strategische plannen en veranderingen aan ‘de achterkant’ van Gretig.

We worden gedwongen om heel goed naar onszelf te kijken en dingen anders te doen.

Voor mij is deze timing precies in die natuurlijke cyclus van 7 jaar. Dit jaar word ik 43, dus naast mijn bedrijf ook op persoonlijk vlak de juiste timing om het transformatieproces aan te gaan.

Ik duik erin. Schrijven, mediteren, praten, gecoacht worden, aandacht voor mijn klanten, werken aan mijn toekomstplannen, Gretig gezond laten groeien. Inzichten vieren, plannen uitwerken en dankbaarheid voelen voor het pad dat ik heb gekozen.

Een bijzondere verjaardag vandaag.

In stilte, maar vol trots!

Ben en blijf gretig.
En gezond…

Ps. volgen wij elkaar al op social media? Leuk om ook daar te connecten en inspiratie op te doen. Stuur me gerust een verzoek op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Archief