Skip to content

Durf jij je successen te vieren?

Vier jij je successen? Of vind je het behalen van je doelen gewoon logisch? Misschien wil je niet hoog van de toren blazen als je iets hebt bereikt? Ik herken dat (héél erg goed :-s). Bij het voorstelrondje tijdens een training kwam ik erachter dat ik een aantal(!) van mijn grootste doelen had behaald in die voorgaande periode. Dat was echt een eyeopener voor me. Ik ben zó goed in het stellen van doelen, dat als ik bijna bij de eindstreep ben, het volgende doel zich alweer aandient! Hierdoor mis ik de feestjes! En ik hou van de dingen vieren. Het vieren van successen heeft zelfs een bewezen effect op het behalen van nieuwe doelen! Dus, vanaf nu ben je trots op je prestaties. En dat niet alleen, je gaat het ook vieren!

045successen vieren

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten