Skip to content

Don’t judge me based on what you heard. Gretig Coaching

Dontjudgemebasedonheard

Hoe laat jij je beïnvloeden? Mijn grote wens is, dat mensen in contact zijn met elkaar. Zonder oordeel luisteren, altijd uitgaan van de beste bedoelingen van de ander, ook al liggen de meningen ver uit elkaar. Voorbij je eigen mening en overtuigingen luisteren naar de ander, steeds met open vizier. Begrijp me niet verkeerd, dat is soms een pittige klus, maar ik probeer het echt. Mijn leven is er mooier en rustiger door geworden. Ik neem intern even wat afstand als ik merk dat ik iets lees of hoor wat me raakt. Ik waak ervoor, dat ik het niet meteen op mezelf betrek, maar eerst heel even check, waarom mij dit raakt. Om vervolgens vragen te laten opkomen en vanuit nieuwsgierigheid meer informatie te verzamelen. #zonderoordeel #uitgaanvandebestebedoeling #afstand #doorvragen #nieuwsgierigheid #gretig.nl #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten