Skip to content

De mooiste baan zonder weg te gaan!

Ik herinner me nog goed dat ik aan het mopperen was over van alles en nog wat met betrekking tot mijn werk.

Ik wist niet goed wat er nou precies aan de hand was, maar dat ik uit mijn hum was, dat was wel duidelijk! Er moest iets gebeuren, want die ‘moppermodus’ had ook zijn weerslag op mijn omgeving en hoe ik mijn vrije tijd invulde.

Ik heb toen met een coach uitgezocht waar mijn onvrede vandaan kwam. En kon vervolgens met een plan van aanpak in gesprek met mijn leidinggevende.

Eindelijk had ik woorden voor datgene wat ik voelde en (onbewust) graag wilde. Ik was de functie deels ontgroeid en was toe aan een volgende stap. Ik heb een deel van mijn werkzaamheden anders mogen invullen, projecten opgepakt en daarmee een boost gegeven aan mijn werkplezier.

Door deze verandering voelde ik wat er allemaal mogelijk is als je tijd neemt om stil te staan bij wat belangrijk voor je is in je werk.

Deze periode heeft mijn carrière een wending gegeven, waar ik nu, tot op de dag van vandaag, intens dankbaar voor ben!

En dat gun ik jou ook!

Onderzoek jouw baan, jouw taken, jouw ambitie! Je hoeft niet per se weg te gaan bij je werkgever! Ook voor een grondige analyse van de invulling van jouw functie kan je bij een loopbaancoach terecht. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ben en blijf gretig!

Ingrid

Op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan in voor mijn Gretig Inspiratiemail of volg me op social media op FacebookLinkedIn of Instagram.

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten