Skip to content

De cyclus van de maan om persoonlijke thema’s te onderzoeken

Vanmorgen tijdens de vroege ochtendwandeling stond deze 🌕 nog aan de hemel.

Vanavond om 20:50uur is het volle maan, in het teken weegschaal.

Ik vind het sinds een aantal jaren interessant om de momenten van nieuwe en volle maan te gebruiken om mezelf een aantal reflectieve vragen te stellen.

Ik ben besmet met dit virus door Patty Post
Zij gaf samen met Marloes Halmans de training Magic in Business. Hoe je astrologisch profiel waardevolle input kan geven voor je business(plannen). Mijn cosmic job description. Ik vind het tof om vanuit andere perspectieven te kijken naar mijn leven en mijn loopbaan. Dus gebruik de cyclus van de maan om persoonlijke thema’s te onderzoeken.

Deze training bracht mij voor het eerst op Schiermonnikoog. Het was voor mij liefde op het eerste gezicht. Vanaf dat moment ga ik twee keer per jaar naar dit eiland om aan mijn bedrijf te werken en te genieten van de prachtige natuur, de rust en de ruimte. Wat een krachtplek is Schier voor mij ♥️🌊

Samen met mijn maatje en business buddy Sabine Wolters duiken we in onze bedrijven en bevragen we elkaar kritisch op onze koers en aanpak en inspireren we elkaar om ons kompas te leven.

🌜Hoe doe jij dat? Op koers blijven.
🌜Met wie spar jij?
🌜Wie of wat zijn jouw hulpbronnen om je scherp te houden op je energielekken en energiegevers?
🌜Van welke wijsheid maak jij gebruik om te reflecteren en evalueren?

Gun jezelf tijd om bij jezelf in te checken.
Zit je nog in de goeie film??

En gun het je om dat samen met iemand te doen. Die persoonlijke groeiprocessen zijn het waard om in te investeren.

En wil je een volgende stap in jouw loopbaan of heb je een ander prangend vraagstuk waar je in wilt duiken, check dan mijn website en overleg met me of mijn gretige aanpak de juiste is om je hierin te begeleiden! Je mag me altijd vrijblijvend mailen.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ben en blijf gretig,
Ingrid

Vond je dit interessant? Blijf dan op de hoogte via de Gretig Inspiratiemail!

Vul snel je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden.

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Archief