Skip to content

Coaching is een cadeau!

Dat is mijn stellige overtuiging. Op een dag als vandaag (mijn verjaardag ☺) geniet ik van de wenskaarten, cadeautjes, lieve woorden, hartelijke felicitaties en voel ik ook de behoefte om iets te geven. Ik ervaar de kracht van coaching elke dag en eerlijk gezegd gun ik dit íedereen. Hiervoor hoef je echt niet diep in de put te zitten, een complete chaos te ervaren of andere ongemakken te hebben. Ook als je lekker in je vel zit, het leven op de rit hebt, zijn er soms (kleine) dingen die je mogelijk anders wilt. Het geeft altijd inzichten als je hierover in gesprek gaat. 1 gesprek kan jou al veel opleveren. Met al je vragen ben je welkom! Ik geef vandaag, op deze feestdag, drie waardebonnen van een Gretig-sessie van anderhalf uur cadeau! Je mag deze voor jezelf gebruiken en misschien wil je deze bon aan iemand cadeau geven. Alles kan! Stuur me jouw gegevens via een persoonlijk berichtje of via de website gretig.nl

036ontdek de beste versie

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten