Skip to content

Coaching is een cadeau! Gretig Coaching

Coaching is een cadeau!

Kun jij je voorstellen, dat een coachgesprek jou een enorme energieboost kan geven? Een goed gesprek over jouw vraag. Even álle tijd voor jou. Op zoek naar inzichten en een antwoord. Ook ik heb een coach om naar mijn eigen persoonlijk proces te kijken. In dit werk worden namelijk ook met enige regelmaat stukken van mezelf aangeraakt. Toen ik mijn coachcertificaat tekende heb ik mezelf gecommitteerd aan de ethische code, dat betekent dat ik jaarlijks scholing volg en steeds kritisch naar mezelf blijf kijken. Die aandacht voor persoonlijke groei vind ik echt een cadeau. Dat gun ik jou ook! Mocht je het voor jezelf niet nodig hebben, geef dan eens een coachsessie cadeau #daarkunjemeeaankomen #debesteversievanjezelf #coaching #gretig #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten