Skip to content

; choose to keep going Gretig Coaching

choosetokeepgoing

Waar ik vroeger vaker een punt zou zetten, geef ik mezelf tegenwoordig veel meer ruimte voor een komma. Doorzetten wordt makkelijker als je weet waar je naartoe wilt en dan ook snapt waaróm je dat wilt.

Alles wat je doet staat voor veel meer dan alleen dat gedrag. Waarom ga je die cursus doen, dat boek lezen, sporten, bankhangen, tuinieren, dat ijsje eten… ? Het heeft altijd nog een hogere intentie.

Neem bijvoorbeeld het sporten. Het gaat niet alleen om dat rondje joggen of uurtje in de sportschool. Je vindt je gezondheid belangrijk, het maakt dat je je fitter voelt. Als jij je fitter voelt heb je energie om de hele dag lekker veel dingen te doen, je hebt meer creatieve ideeën en het heeft positieve invloed op je humeur. Je bent ook trots op jezelf, omdat je goed voor jezelf zorgt. Dus sporten staat voor nog veel meer dan alleen jezelf in beweging zetten.

Vraag jezelf af, bij alle dingen die je doet (ook de kleine dingen): wat is de reden dat ik dit doe? Wat levert het me op? En wat nog meer? En wat nog meer?

Leer jezelf beter kennen en als je snapt wat jouw hogere intentie is van je gedrag, wordt het vele malen makkelijker om je doelen te bereiken.

#succesvol #komma #doorzetten #gedrag #bedoeling #doordenken #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten