Skip to content

Bijlmakers vs. Blijmakers Gretig Coaching

Zo leuk, vandaag weer een mail ontvangen van een mogelijke klant die mijn achternaam ‘verkeerd’ leest en vindt dat die naam eigenlijk beter bij mij past als ze mijn website heeft bekeken. Een compliment! 

Die naamsverwarring gebeurt echt zeer geregeld en ik moet er altijd om lachen. Als ondernemer krijg je ook geregeld telefoontjes van allerlei aanbieders en zo vaak laat ik ze in de waan dat ze mevrouw Blijmakers aan de lijn hebben…

Ik ben heel trots op mijn naam en ja, Blijmakers zou ook hebben gekund. Het klopt in ieder geval dat je na een coachsessie blij(er) de deur uit loopt. En laten we daaraan toevoegen: “Met Bijlmakers leer je knopen doorhakken!”

Als jij deze unieke combinatie wilt ervaren, kom jij dan op die lege stoel zitten?
Ik vind sowieso dat coaching echt een feestje mag en kan zijn.

Fijn & blij weekend gewenst!
Ingrid

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten