Skip to content

Big things often have small beginnings! Gretig Coaching

bigthingsoftenhavesmallbeginnings
Op 10 september ben ik geboren in Heel, een mooi dorp in Limburg. Vandaag op mijn 39e verjaardag sta ik even stil bij waar ik nu sta… Ik vraag me af wat het allereerste moment is geweest, dat ik erover nadacht om zelfstandig ondernemer te worden?
In mijn hoofd is dat het moment tijdens de NLP master practitioner opleiding, maar mijn gevoel zegt dat het al eerder zijn oorsprong had. En dat klopt! Al op mijn 18e was ik onder de indruk van het bedrijf van mijn oom, die nieuwsgierigheid en bewondering, lef en durf om te ondernemen, die glimlach als ik zijn (en dus ook mijn) achternaam op de auto’s voorbij zag komen…
En dat is precies wat ik jullie wil laten weten: de beweging is er namelijk (vaak onbewust) al veel eerder! Zaadjes worden vroeg geplant als je de dingen doet die je leuk vindt om te doen, waar je energie van krijgt, als je jouw talenten kent en inzet. Ieder mens is uniek, want niemand heeft dat precieze pakketje zoals jij! Naam, lichaam, familie, opvoeding, woonomgeving, vrienden, gedachten, ervaringen, talenten, rare gewoonten ;),… dat is jouw gouden combi!
Dus check eens even waar het voor jou om gaat? Waar ben jij naar op weg? Wat heb jij de wereld te bieden? Show it to us!
#hetbegintklein #missie #visie #talent #redenvanbestaan #energie #groei #gretig #coaching

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten