Skip to content

Be strong….i whispered to my wifi signal… Gretig Coaching

bestrong

Wat is er ontzettend veel inspiratie te vinden op internet. Ik zou hele dagen kunnen vullen met het kijken naar filmpjes, webinars, prachtige foto’s, quotes, verhalen, … En ik besef dat het me de laatste maanden steeds minder goed lukt om boeken te lezen (van die gebonden, papieren pakketjes met letters erop ;)). Ik scan en scroll op internet van het ene onderwerp in het andere. Lekker snel, steeds nieuwe input, heerlijk. Maar wat blijft er hangen? Wat kan ik ermee? Wat doe ik ermee? Vluchtig is het. Het beklijft nauwelijks. En terwijl ik nu staar naar mijn boekenkast, kan ik over elk boek de essentie vertellen, dat wat het mij voor inzicht heeft gegeven, waarom ik het ooit heb gekocht en waarom het een vaste plek heeft veroverd in mijn kast. Ik ben dus toe aan het herstellen van de balans tussen het world wide web en mijn analoge, papieren inspiratie. #bestrongIngrid #www #boeken #inspiratie #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten