Skip to content

Wat als het lukt?! Gretig Coaching

Watalshetlukt?!

Retespannend! Want dat betekent nogal wat, als je doelen uitkomen en je dromen werkelijkheid worden. Soms is het makkelijker om aan het werk te zijn, doelen bij te stellen en vooral bezig te blijven (oh, dit is zó mijn verhaal…..).

Maar dan komt er een moment waarop je inspanning zijn vruchten begint af te werpen en durf je dan te blijven staan om te kijken? Te genieten van wat je ziet? Te voelen wat het voor je betekent? Het resultaat bewonderen?

Voor velen van ons is het nog niet helder wat ze willen doen of bereiken, dan adviseer ik om daar echt tijd aan te besteden. Er zijn mooie gesprekken gevoerd met mensen die op hun sterfbed worden gevraagd om terug te kijken op hun leven…. Ik wil op dat moment kunnen zeggen, dat ik er voor mezelf alles uit heb gehaald en dan met een glimlach om mijn mond mijn hoofd neerleg.

#livelifetothemax #doelen #dromen #gretig #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten