Skip to content

Als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in het plan van een ander

In 2010 heb ik tijd genomen om mijn mission statement te schrijven. Wat is mijn doel, mijn plan hier op deze aardbol? Ik kan je vertellen, dat het enorme rust en focus geeft als je dit helder hebt. Het wordt ineens een stuk makkelijker om keuzes te maken. Ik weet nu namelijk heel erg goed waar ik ‘ja’ en ‘nee’ tegen zeg. Het is ook een erg leuk proces, kwartjes die vallen, aha-erlebnissen en ook verrassingen.

Getriggerd? Kijk bijvoorbeeld eens op missionstatement.nl of inspireer jezelf met een coachingsgesprek. #gretig #missie #focus #fun

007Planvaneenander

Wil jij elke 1e van de maand als éérste mijn inspiratiemail ontvangen? Laat ‘m mij dan bij jou bezorgen!

Meld je hieronder aan en dan plof ik elke 1e van de maand vroeg in de ochtend op jouw digitale deurmat!

Waardevolle inspiratie gegarandeerd!

Als je al ingeschreven staat, dan kan het lijken alsof er niets gebeurt bij nieuwe inschrijving.
Het goede nieuws: Je wordt dan al wel op de hoogte gehouden!

Vergelijkbare berichten

Laatste berichten